Ado

Bent u op zoek naar een Overgordijnen, Vitrage, Inbetween of een mooi vliegengordijn  dat naadloos hangt, vraag dan in onze showroom naar de Kamerhoog Gordijnstoffen van Ado. Ado is het merk voor kamerhoog stoffen. De stofhoogte's varieren van 260 tot 300 hoog voor Overgordijnen en Inbetweens. De Vitrage stoffen beginnen op 120 hoog. Vliegengordijnen worden op maat gemaakt. Het vliegen gordijn, ook wel koordvitrage genoemd, wordt gehangen aan een gordijnrail of met een klitband profiel gemonteerd aan het kozijn .Dit vliegengordijn mag gewassen worden op 30 graden in de wasmachine

Alle Gordijnstoffen van Ado zijn afgewerkt met een loodveter aan de onderzijde. Hierdoor hangt uw gordijn altijd strak geplooid voor de raam. Een ander voordeel van de Ado kamerhoogstoffen is dat er geen patroon verlies is en de confectie kosten lager zijn dan 140 breed stoffen.

Alle Ado Gordijnstoffen zijn kleurecht en nagenoeg krimpvrij zelf na vele malen wassen.

Naast de Gordijnstoffen collectie heeft Ado ook een uitgebreid aanbod in Vouwgordijnen, Paneelgordijnen en Cordon Koordvitrage ook toepasbaar als decoratief vliegengordijn. Voor de collectie van Ado kjikt u op www.ado.nl .