Milek

Voordelige Design Vloerkleden

Milek is een nieuwe lijn Vloerkleden en Tapijten ontworpen door Edward Van Vliet. Deze design Tapijten worden geweven door B.IC. volgens een oude methode, het Wiltonprocédé. In tegenstelling tot tufting, plaatst dit procédé kwaliteit boven kwantiteit. Door alleen een maat van 200 x 300 te produceren blijven de kosten laag en kunnen deze Design Vloerkleden tegen een scherpe prijs worden verkocht.

De Milek Karpetten worden allen vervaardigd van uit een viscose/acryl vezel. Hierdoor zijn de Milek tapijten allemaal zelf wasbaar of proffesioneel te reinigen bij een stomerij. De kleden zijn verkrijgbaar in twee grafische patronen en uni of tweed design genaamd Milek Setisa. Een gestreept dessin genaamd Milek Stripe's. Het Milek Vloerkleed met dessin TATTOO design poseidon is het meest opvallende ontwerp van Van Vliet het mooie patroon met Karper en medallion's is werkelijk prachtig om te zien.

Voor de kleuren van de Milek Setisa en de Milek Stripes zijn gekozen 3 tinten blauw, rood en beige/bruin.

De Milek TATTOO design is verkrijgbaar in fel blauw /wit, denim blauw/wit, groen/wit en rood/wit. De Tattoo collectie kent 5 dessins ; Tatto Netting, Tattoo Star, Tattoo Koi, Tattoo Dragon en de Tattoo Hexagon.

Met een maatvoering van 200 x 300 past een Milek Tapijt onder vrijwel elke zithoek of eetkamer. Het design van de TATTOO is wat groter. Met 200 x 335 in Koi en Dragon design is dit echt een eye-catcher in uw woning of kantoor. 

Prijzen

U heeft al een  Milek Setisa in uni - tweed of designs voor een prijs van  690,-euro. De Milek Stripe's heeft u voor  730,- euro en de Milek  TATTOO Koi en TATTOO Dragon komen op 750,- euro.

Alle Tapijten van Milek zijn bij ons leverbaar. Wij zien u graag in de winkel om u de mooie collectie van Milek te tonen.

Kijk hier voor een volledige overzicht van onze collectie Carpetten.