Turnalux

Turnalux, de slimme houten Jaloezie van Wood en Washi.

Het Turnalux-systeem, functionele Raamdecoratie door zijn veelzijdige toepasbaarheid. Turnalux Raambekleding geeft sfeer en bied privacy door het gebruik van houten latten in een unieke gepatenteerde techniek. De houten latten zijn verkrijgbaar in 40 en 78mm . De latten van het Turnalux systeem zijn onafhankelijk van elkaar instelbaar in 3 standen. Hierdoor is de hoeveelheid licht in een ruimte, het zicht naar buiten en uw privacy met 1 handbeweging te regelen. Kijk in onze Portfolio naar meer foto's van Turnalux geleverd door Woninginrichting van Nuland.

Turnalux is eenvoudig te monteren op elk raam of deur, zelfs op draai-kiep ramen!Het kindvriendelijke design biedt de mogelijkheid alleen het glas te bedekken en zo de contouren van het raam te behouden. Turnalux is toepasbaar in iedere, niet vochtige ruimte.

Kom naar onze showroomin winkelcentrum woensel  te Eindhoven om de Turnalux te bekijken. Wilt u alvast informatie aanvragen over dit nieuwste product van Woninginrichting van Nuland neem dan contact met ons op.