Van Besouw

Woninginrichting Van Nuland is de leverancier voor Eindhoven en omstreken voor uw Van Besouw tapijt of karpet. Van Besouw maakt vooral tapijten en karpetten van natuurlijke materialen zoals wol en linnen maar Van Besouw is natuurljik het bekendst van haar uitgebreide collectie katoenen tapijt.

Van Besouw wordt gedreven door creativiteit. Ze streven naar ontwerpen die eigentijds en toch tijdloos zijn. Naar ontwerpen die eigenzinnig zijn, doordat ze met ongebruikelijke materialen durven te werken. Het materiaal, de techniek en de kleur weet Van Besouw te combineren tot tapijt dat hun gebruikers een bijzonder gevoel geeft.

Van Besouw tapijt. Innovatief tapijt dat met het materiaal als uitgangspunt door eenvoud en uitstraling mensen weet te prikkelen. Duurzaam tapijt van ongebruikelijke materialen, zoals katoen en linnen met subtiel ontworpen structuren en in zorgvuldig gekozen kleuren maar met eigenschappen waardoor een Van Besouw tapijt eenvoudig kan worden toegepast.

Vraag in onze showroom naar de collectie van , Van Besouw, tapijt en laat u inspireren door de verassende kwaliteiten in katoen,wol en linnen.

Voor meer informatie over Van Besouw kijk op www.besouw.nl .