Merken

Woninginrichting van Nuland is dealer van vele topmerken uit de Woninginrichting.

Zoekt u nieuwe Gordijnen voor uw woning?

Met de Gordijnstoffen van De Ploeg , Christian Fischbacher , Kendix, of Loft79 kunt u altijd slagen. Geplooide Gordijnen, Gordijnen op ringen of Wave Gordijnen Woninginrichting Van Nuland leverde het allemaal op maat. 

Bent u op zoek naar nieuw tapijt of een mooi Vloerkleed ?

Bij merken als Parade , Desso , Van Besouw , Forbo , Tredford , Nouwens Bogears van Interfloor kunt u uw nieuwe vloer of vloerkleed snel naar eigen smaak realiseren.

Zoekt u een onderhoudsvriendelijke vloer?

Pvc is dé nieuwe trend in vloerbedekking. Pvc vloeren zijn verkrijgbaar in stroken maar ook in tegelvorm. Elke pvc strook van tegel heeft een eigen tekening met levensecht reliëf, resulteert de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Dit krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar dan wel met de voordelen van Pvc. Een PVC vloer is makkelijk te reinigen, duurzaam en enorm onderhoudsvriendelijk. Pvc-stroken kunnen in verschillende verbanden, en kleuren worden gelegd. zijn geschiedenissen oneindig met een PVC vloer.

Raamdecoratie op maat,

Voor Raamdecoratie's , Binnenzonwering, diverse soorten Raambekleding en Horren zit u bij Woninginrichting van Nuland ook goed. Bekende merken zoals Luxaflex en Sunway vind u in onze showroom maar ook de Japanse Zonwering van Wood en Washi hebben we in het assortiment. Met deze merken bent u verzekerd van een unieke en praktische op maat gemaakt Raamdecoratie, Hor of Binnenzonwering voor bijna elk type raam van deur.

Heeft u nieuwe kozijnen en verleden uw oude zonwering niet meer op uw nieuwe ramen?

Er worden veel kunstof en aluminium kozijnen geplaatst. Het is vaak bedoeld om binnenzonwering voor kunstof kozijnen te maken omdat er draai/kiep ramen in zitten die naar binnen draaien. En het wordt door de leveranciers van dit type kozijnen afgeraden om er in te boren en te schroeven. Speciaal voor dit soort naar binnende draai/kiep ramen heeft Van Nuland de oplossing. Uw Raambekleding wordt met steuntjes aan het raam geklemd zonder te boren of te schroeven. Dit systeem is de oplossing voor naar binnen draaiende kunstof van aluminium draai/kiep ramen en deuren. Op deze manier kan soort Raambekleding voor uw nieuwe draai/kiep raam gemonteerd worden.

Kijk in de Portfolio naar onze projectfoto's.

Like ons op  Facebook  voor de laatste foto's en de nieuwste actie's.