Merken

Woninginrichting van Nuland is dealer van vele top merken uit de Woninginrichting.

Zoekt u nieuwe Gordijnen voor uw woning?

Met de Gordijnstoffen van De Ploeg, Christian Fischbacher, Kendix, Vadain, of Loft79 kunt u altijd slagen. Geplooide Gordijnen, Gordijnen op ringen of Wave Gordijnen Woninginrichting Van Nuland leverd het allemaal op maat. 

Bent u op zoek naar nieuw tapijt of een mooi Vloerkleed?

Bij merken als Parade, Desso, Van Besouw, Vorwerk, Forbo, Tredford, Nouwens Bogears of Interfloor kunt u uw nieuwe vloer of vloerkleed snel naar eigen smaak realiseren.

Zoekt u een onderhoudsvriendelijke vloer?

Pvc is dé nieuwe trend in vloerbedekking. Pvc vloeren zijn verkrijgbaar in stroken maar ook in tegelvorm. Elke pvc strook of tegel heeft een eigen unieke tekening met levensecht reliëf, waardoor de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar dan wel met de voordelen van Pvc. Een Pvc vloer is makkelijk te reinigen, duurzaam en enorm onderhoudsvriendelijk. Pvc stroken kunnen in verschillende verbanden, motieven en kleuren worden gelegd. Daarmee zijn de moglijkheden eindeloos met een Pvc vloer.

Raamdecoratie op maat,

Voor Raamdecoratie's, Binnenzonwering, diverse soorten Raambekleding en Horren zit u bij Woninginrichting van Nuland ook goed. Bekende merken zoals Luxaflex en Sunway vind u in onze showroom maar ook de Japanse Zonwering van Wood and Washi hebben we in het assortiment. Met deze merken bent u verzekerd van een unieke en praktische op maat gemaakte Raamdecoratie, Hor of Binnenzonwering voor bijna elk type raam of deur.

Heeft u nieuwe kozijnen en past uw oude zonwering niet meer op uw nieuwe ramen?

Tegenwoordig worden er veel kunstof en aluminium kozijnen geplaatst. Het is vaak problematisch om binnenzonwering voor kunstof kozijnen te monteren omdat er draai/kiep ramen in zitten die naar binnen draaien. En het wordt door de leveranciers van dit type kozijnen afgeraden om er in te boren en te schroeven. Speciaal voor dit soort naar binnen draaiende draai/kiep ramen heeft Van Nuland de oplossing. Uw Raambekleding wordt met steuntjes aan het raam geklemd zonder te boren of te schroeven. Dit systeem is de oplossing voor naar binnen draaiende kunstof of aluminium draai/kiep ramen en deuren. Op deze manier kan vrijwel elk soort Raambekleding voor uw nieuwe draai/kiep raam gemonteerd worden.

Kijk in de Portfolio naar onze project foto's.

Like ons op Facebook voor de laatste foto's en de nieuwste actie's.