Gordijnen

Bijinrichting Van Nuland in Eindhoven koopt u Gordijnen op maat. Wij bieden een breed assortiment Overgordijnen, Inbetweens en Vitrage in verschillende prijsklasse's. In onze winkel vindt u de merken ; Kendix , De Ploeg Christian Fischbacher , Kobe en Loft79 .

Van klassiek tot modern van romantisch tot minimalistisch voor elke stijl vindt u in onze Woninginrichting een passend Gordijn. Laat u inspireren door onze veelzijdige collectie en laat u adviseren in onze Gordijnen Showroom te Eindhoven.

In de showroom vindt u veel kwaliteiten van onze Gordijnen collectie op lange baan. Het is mogelijk deze lange banen bij u thuis te hangen. Zo vormt u zich een goed beeld hoe een stof toont in uw woning.

Een groot deel van onze gordijnen hangt op het ''Wave-System'' . Dit is een nieuwe methode van Gordijnen hangen. Er zijn geen plooien gestikt in het gordijn maar de stof hangt gegolfd onder de rail. Dit zorgt voor een hele mooie natuurlijke valling van het Gordijn. Uw Gordijn hangt op deze manier altijd in de plooi.

U krijgt bij ons een advies op maat over kleur, type stof en plooien maar ook over de plaatsing van gordijnrail of andere ophangsystemen zoals Rail-Roede, Wave-rail systemen van Spandraad systemen. En er wordt meegedacht over creatieve oplossingen voor ramen met aparte vormen.

Bekijk in onze Portfolio foto's van Overgordijnen, Vitrage's en Inbetweens die we op locatie hebben gemonteerd.