Vloerbedekking

Zachte Vloerbedekking en Harde Vloerbedekking,

Vloerbedekking is een verzamelnaam voor materialen om de vloer mee te bedekken. Vloerbedekking kan van natuurlijke materialen of kunststof gemaakt zijn. Het kan zacht of hard zijn, en de kleur of het ontwerp speelt een belangrijke rol bij de inrichting van een kamer. Enkele voorbeelden van materialen om de grond mee te bedekken zijn; Tapijt, Tapijttegels, Karpetten en Kleden. Dit noemen we zachte Vloerbedekking. Onder Harde Vloerbedekking verstaan we; PVC vloeren, Marmoleum, Linoleum, Novilon, Vinyl of Zeil.

Harde Vloerbedekking,

PVC vloeren, Marmoleum, Novilon,en Vinyl worden in de volksmond ook wel Zeil genoemd. Dit soort Harde Vloerbedekking brengt veel voordelen met zich mee. Ze zijn makkelijk te onderhouden, slijtvast en bieden een ruime mogelijkheid qua motieven, vormen en kleuren. De Harde vloeren die wij verkopen komen bijna allemaal van de Nederelandse bedrijven Forbo en Therdex en Interfloor.

Zachte Vloerbedekking,

Met zachte Vloerbedekkingen als Tapijt, Tapijt-tegels en Vloerkleden creëert u een zachte basis met uw vloer. Zachte Vloerbedekking geeft veel comfort en zorgt voor een betere akoestiek. Wanneer u kiest voor een ondertapijt wordt dit effect nog eens versterkt. 

Al deze varianten van Vloerbedekking vindt u in de showroom van Woninginrichting van Nuland. Wij adviseren u graag bij ons in de zaak of bij u thuis. Wanneer u de afmetingen van uw kamer meeneemt naar de zaak kunnen wij vaak meteen een passende offerte maken. 

Kijk in onze Portfolio naar Projectfoto's van Vloerbedekking.