Forbo-Novilon

Woninginrichting Van Nuland is uw Forbo Marmoleum, Novilon Vinyl en Forbo Allura PVC dealer van Eindhoven en omstreken met ruime showroom. In onze PVC vloeren Showroom te Eindhoven kunt u 25 verschillende Showvloeren zien.                                

Allura PVC,

Een Allura PVC vloer is dé nieuwe trend in vloerbedekking. Dit soort PVC vloeren is verkrijgbaar in stroken maar ook in tegelvorm. Er zijn PVC vloeren in hout-look, Tegel-look en Beton-look. Elke PVC strook of tegel heeft een eigen unieke tekening met levensecht reliëf, waardoor de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Dit wordt nog vergroot door de matheid van deAllura PVC stroken. Hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar dan wel met de voordelen van PVC. Een PVC vloer is makkelijk te reinigen, duurzaam en enorm onderhoudsvriendelijk. PVC stroken kunnen in verschillende verbanden, motieven en kleuren worden gelegd. Daarmee zijn de moglijkheden eindeloos met een PVC vloer. U heeft al eenAllura PVC vloer voor €30,50 p/m2. Bekijk onze collectie PVC vloeren om meer te weten te komen over PVC. Bekijk onze Portfolio voor onze referentie foto's.

Marmoleum,

Marmoleum is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Het is leverbaar in vele verschijningsvormen: als banenmateriaal, als tegels en als Marmoleum click; panelen met een eenvoudig kliksysteem. Het aantal kleurschakeringen is nagenoeg eindeloos. Marmoleum is een vloer die zich overal thuis voelt

Novilon Vinyl,

Novilon Vinyl vloeren zijn mooi, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam. Mooi dankzij de prachtige dessins en kleuren. Gemakkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud van Vinyl. Comfortabel dankzij de veerkracht en de warme uitstraling. En duurzaam dankzij de sterke toplaag en constructie. Dat maakt Novilon Vinyl een vloer die alles heeft. 

Vinyl of PVC ?

Het verschli tussen Allura PVC vloeren en Novilon Vinyl vloeren is dat PVC direct op de vloer verlijmd wordt in stroken of tegels en geschikt is voor vloerverwarming. Vinyl van Novilon kan tot 40m2 ,kamerbreed, los worden gelegd en heeft een verende onderlaag. Door de verende onderlaag en het los leg-systeem is vinyl veel minder geschikt op een vloer met vloerverwarming. Egaliseren is een vereiste voor PVC vloeren, voor vinyl is dit niet altijd nodig omdat de verende rug een egaliserend vermogen heeft. Een PVC vloer is, door de harde slijtlaag, het sterkste van deze twee vloeren.

Laat u adviseren in onze showroom over de vele mogelijkheden die de vloer-systemen van Forbo te bieden heeft. U kunt rekenen op een vakkundig advies en op een professionele installatie door eigen stoffeerders.PVC Vloeren Showroom Eindhoven

Kijk in onze Portfolio naar foto's van afgeronde projecten.