PVC Vloeren

PVC Vloeren de nieuwe trend in Vloerbedekking,

PVC Vloeren zijn dé nieuwe trend in vloerbedekking. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in stroken maar ook in tegelvorm.Er zijn PVC vloeren in hout-look, Tegel-look en Beton-look. Elke PVC strook of tegel heeft een eigen unieke tekening met levensecht reliëf, waardoor de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Dit wordt nog vergroot door de matheid van de PVC stroken. Hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar dan wel met de voordelen van PVC. Kom kijken in onze PVC Showroom te Eindhoven waar 25 verschillende showvloeren liggen van Forbo, Tarkett en Therdex.

PVC Vloeren Showroom Eindhoven

Wat kost een PVC vloer?

Pvc stroken en tegels zijn er vanaf een prijs van €30,50 p/m2. Het leggen van Pvc vloeren kost €34,- p/m2. incl btw, egaliseren, lijm en arbeidskosten. Een nieuwe Pvc vloer van Forbo, Novilon of Therdex heeft u al voor een totaalprijs van €64,50 p/m2. (getoonde prijzen zijn richtprijzen, de prijs kan afwijken en is afhankelijk van de hoeveelheid afnamen.)

PVC Vloeren makkelijk en veelzijdig,

Een PVC vloer is makkelijk te reinigen, duurzaam en enorm onderhoudsvriendelijk. PVC stroken kunnen in verschillende verbanden, motieven en kleuren worden gelegd. Daarmee zijn de moglijkheden eindeloos met een PVC vloer.

Bij Woninginrichting van Nuland vindt u PVC vloeren van Forbo en de collectie van Therdex. De Forbo Allura pvc stroken en tegels voor wonen licht gebruik met daarnaast de Forbo Allura PVC collectie voor projectmatige doeleinden en wonen zwaar gebruik.

De Allura PVC collectie heeft maarliefst 90 designs in twee verschillende kwaliteiten. De Allura 0,7mm slijtlaag met een dikte van 2,5mm, de 0,55mm slijtlaag heeft een dikte van 2,2mm en de 0.4mm toplaag voor licht gebruik.

De Novilon PVC stroken zijn bij ons te zien op onze showvloer in verschillende kleuren.

Bekijk in onze portfolio foto's van Pvc vloeren die recentelijk zijn gelegd.