PVC Vloeren

PVC Vloeren de nieuwe trend in Vloerbedekking,

PVC Vloeren zijn dé nieuwe trend in vloerbedekking. PVC-vloeren zijn verkrijgbaar in stroken maar ook in tegelvorm.Er zijn PVC-vloeren in hout-look, Tegel-look en Beton-look. Elke PVC-strook van tegel heeft een eigen tekening met levensecht reliëf, resulterende de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Dit wordt nog vergroot door de matheid van de PVC-stroken . Dit krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar dan wel met de voordelen van PVC. Kom kijken in onze PVC Showroom te Eindhoven waar 25 verschillende showvloeren liggen van Forbo, Tarkett en Therdex.

PVC Vloeren Showroom Eindhoven

PVC Vloeren makkelijk en veelzijdig,

Een PVC vloer is makkelijk te reinigen, duurzaam en enorm onderhoudsvriendelijk. PVC stroken lkunnen in verschillende verbanden, en kleuren worden gelegd. Zo zijn de moglijkheden oneindig met een PVC vloer.

Bij Woninginrichting van Nuland vindt u PVC-vloeren van Forbo en de collectie van Therdex. De Forbo Allura pvc-stroken en tegels voor wonen licht met zwaar de Forbo Allura PVC-collectie projectmatige en intensieve gebruik.

De Allura PVC collectie heeft maarliefst 90 ontwerpen in twee verschillende kwaliteiten. De Allura 0,7mm slijtlaag met een dikte van 2,5mm, de 0,55mm slijtlaag heeft een dikte van 2,2mm en de 0.4mm toplaag voor licht gebruik.

De Novilon PVC-stroken zijn bij ons te zien op onze showvloer in verschillende kleuren.

Bekijk in onze portfolio foto's van Pvc vloeren die recentelijk zijn gelegd.