Raamdecoratie

Bij Woninginrichting Van Nuland koopt u Raamdecoratie op maat.. In onze showroom vindt u alle A-merken zoals; Luxaflex , Sunway Wood en Washi en wij hebben een collectie Huismerk Raamdecoratie. Met onze Huismerk Raamdecoratie kiest u voor kwaliteit en service die u van ons gewend bent voor een betaalbare prijs. Wij geven advies aan huis uitvoering. U krijgt 2 jaar volledige garantie op alle Raambekleding.

Moderne Raamdecoratie,

Raambekleding zoals Luxaflex Twist en   Sunway Eclips Rolgordijnen, Zebra gordijnen, Duo Rolgordijnen zijn moderne Raamdecoratie's. Ze geven het Rolgordijn een extra functie, namelijk het regelen van het licht. Houten Jaloezien zijn erg populaire Houten Raambekledingen waar we ruim in gesorteerd zijn en een brede kennis van in huis hebben. Natuurlijk ziet u bij Van Nuland Duette en Plisse Shades van Luxaflex en Sunway. Duette en Plisse's zijn niet meer weg te denken voor de meeste ramen. Door de functionele Top/Down optie en de afwikkeling van Duette en plisse kan voor bijna elk raam een ​​oplossing worden bedacht met dit type Raamdecoratie. 

 

Specialist in Raamdecoratie voor Draai-Kiep Ramen,

Er worden veel kunststof en aluminium kozijnen geplaatst met draai/kiep ramen. Speciaal voor dit soort naar binnen draaiende draai-kiep ramen heeft verschillende oplossingen.

Met het Tru-Fit systeem van Luxaflex wordt uw Raamdecoratie zonder te boren en te schroeven op het glas geplakt. HR++ en Triple glas Proof!

Zoek de ultieme verduistering voor uw draaikiep ramen kies dan ons Turni Raamdecoratie systeem. Deze Zonwering wordt in een frame met magneetstrips op de glaslat bevestigd. U bediend de Turni's met een handgreep en u kunt ze top-down bottum up zetten. Met deze systemen heeft Woninginrichting van Nuland een uitgebreid aanbod Raamdecoratie voor draaikiep ramen. Kom naar de  Showroom te Eindhoven om al deze varianten te testen bij onze demo modellen.

Een goed advies voor elk raam,

Wij adviseren u graag in  onze showroom  over de mogelijkheden met Raamdecoratie en bekijk ook onze Huismerk Raamdecoratie. U krijgt advies aan huis en worden er ter plaatsen creatieve oplossingen bedacht voor alle soorten ramen en deuren. Kijk op onze Luxaflex  pagina welk type Raamdecoratie bij u verleden. 

Raparatie aan alle Raambekleding,

Voor reparatie's aan uw Luxaflex, Jaloezie, Lamellen, Duette/Plisse of andere Raamdecoratie zit u bij van Nuland goed. Wij gerepareerd Raambekleding van elk merk aan huis. Optijd onderhoud laten aan uw Raamdecoratie draagt ​​bij aan een langdurig gebruik van uw Raambekleding. Voor reparatie aan uw Raamdecoratie neemt u contact  op met de zaak voor een afspraak en wij komen zo snel mogelijk bij u thuis. 

Nieuw in onze Inspirationshop, Duette top/down in Smart-cord en Lite-rise bediening. Kijk ook eens in onze showroom naar de nieuwe elektrisch bedienbare rolgordijnen en silhouette op accu met afstandsbediening.

Bekijk in onze portfolio foto's van raamdecoratie's die door ons verzorgd zijn.

Voor de Raamdecoratie-collectie's van onze leveranciers kijk op;

www.luxaflex.nl

www.sunway.nl

www.woodandwashi.com

Japanse Zonwering

Wood & Washi ® is de merknaam voor een nieuwe lijn Raambekleding naar Japans ontwerp. Bij Woninginrichting Van Nuland vindt u deze leverancier van Washi Raambekleding en kunt u de verschillende producten uitgebreid testen en vergelijken met elkaar.Uiteraard kunt u rekenen op een deskundig advies over kleuren, product-optie's en techniek.

De tinten zijn gemaakt van Washi. Washi is Japans papier van
de moerbeiboom. In dit papier worden natuurlijke materialen als hennepvezels van snippers boomschors verwerkt.

Het Japanse papier filtert het licht en weert het zicht. Washi verkleurt voorjaar niet onder invloed van zonlicht.

Het moerbeipapier is van gelamineerde kwaliteit die zeer stevig en afwasbaar is en zeer geschikt is voor natte ruimte's. Deze gelamineerde Washi is verkrijgbaar in verschillende dessins en vele kleuren.

Op het Washi worden baleinen gespannen van hout van aluminium. De baleinen zorgen voor een decoratieve, ritmische verdeling van de shades.

De tinten van Wood & Washi ® een intiem Japan geven een idee in de huiselijke sfeer.

De shades van Wood & Washi ® zijn verkrijgbaar als rollo shade, panel shade (paneel gordijn), banners en als Flow panelen.

Wij bieden u een uitgebreide collectie Binnenzonwering met diverse soorten Raambekleding van de merken,  LuxaflexSunway  en  Wood en Washi .