Raamdecoratie

Bij Woninginrichting Van Nuland koopt u Raamdecoratie op maat.. In onze showroom te Eindhoven vindt u alle A-merken zoals; Luxaflex, Sunway Wood en Washi en wij hebben een collectie Huismerk Raamdecoratie. Met onze Huismerk Raamdecoratie kiest u voor kwaliteit en service die u van ons gewend bent voor een betaalbare prijs. Wij geven advies aan huis, meten uw ramen op en monteren uw nieuwe Raamdecoratie vakkundig. U krijgt 2 jaar volledige garantie op alle Raambekleding.

Moderne Raamdecoratie,

Raambekleding zoals Luxaflex Twist en  Sunway Eclips Rolgordijnen, Zebra gordijnen, Duo Rolgordijnen zijn moderne Raamdecoratie's. Ze geven het Rolgordijn een extra functie, namelijk het regelen van het licht. Houten Jaloezien en de Nieuwe Turnalux van Wood en Washi zijn erg populaire Houten Raambekledingen waar we ruim in gesorteerd zijn en een brede kennis van in huis hebben. Uiteraard vindt u bij Van Nuland Duette en Plisse Shades van Luxaflex en Sunway. Duette en Plisse's zijn niet meer weg te denken voor de meeste ramen. Door de functionele Top/Down optie en de veelzijdige toepasbaarheid van Duette en Plisse kan voor bijna elk raam een oplossing worden bedacht met dit type Raamdecoratie.

Specialist in Raamdecoratie voor Draai-Kiep Ramen,

Tegenwoordig worden er veel kunststof en aluminium kozijnen geplaatst met draai/kiep ramen. Speciaal voor dit soort naar binnen draaiende draai-kiep ramen heeft Woninginrichting van Nuland verschillende oplossingen.

De Turnalux van Wood en Washi is bij uitstek geschikt voor draai-kiep ramen. Bekijk Turnalux in onze Showroom in Eindhoven 

Met het klem systeem van Luxaflex wordt uw Raamdecoratie met steuntjes aan het raam geklemd zonder daarin te boren en te schroeven.

Zoekt de ultieme verduistering voor uw draai kiep ramen kies dan ons Turni Raamdecoratie systeem. Deze Zonwering wordt in een frame met magneetstrips op de glaslat bevestigd. U bediend de Turni's met een handgreep en u kunt ze  top-down bottum up zetten. Met deze 3 systemen heeft Woninginrichting van Nuland een uitgebreidt aanbod Raamdecoratie voor draai kiep ramen. Kom naar de Showroom te Eindhoven om al deze varianten te testen bij onze demo modellen.

Een goed advies voor elk raam,

Wij adviseren u graag in onze showroom over de mogelijkheden met Raamdecoratie en bekijk ook onze Huismerk Raamdecoratie. U krijgt advies aan huis en worden er ter plaatsen creatieve oplossingen bedacht voor alle soorten ramen en deuren. Kijk op onze Luxaflex pagina welk type Raamdecoratie bij u past.

Raparatie aan alle Raambekleding,

Voor reparatie's aan uw Luxaflex, Jaloezie, Lamellen, Duette/Plisse of andere Raamdecoratie zit u bij van Nuland goed. Wij repareren Raambekleding van vrijwel elk merk aan huis. Optijd onderhoud laten plegen aan uw Raamdecoratie draagt bij aan een langere levensduur van uw Raambekleding. Voor reparatie aan uw Raamdecoratie neemt u contact op met de zaak voor een afspraak en wij komen zo snel mogelijk bij u thuis.

Nieuw in onze Inspirationshop, Duette top/down in Smart-cord en Lite-rise bediening. Kijk ook eens in onze showroom naar de nieuwe elektrisch bedienbare rolgordijnen en silhouette op accu met afstandsbediening.

Bekijk in onze portfolio foto's van raamdecoratie's die door ons zijn verzorgd.

Voor de Raamdecoratie-collectie's van onze leveranciers kijk op;

www.luxaflex.nl

www.sunway.nl

www.woodandwashi.com

Japanse Zonwering

Wood & Washi ® is de merknaam voor een nieuwe lijn Raambekleding naar Japans ontwerp. Bij Woninginrichting Van Nuland vindt u deze leverancier van Washi Raambekleding en kunt u de verschillende producten uitgebreid testen en vergelijken met elkaar.Uiteraard kunt u hierbij rekenen op een deskundig advies over kleuren, product-optie's en techniek.

De shades worden gemaakt van Washi. Washi is Japans papier van
de moerbeiboom. In dit papier worden natuurlijke materialen als hennepvezels of snippers boomschors verwerkt.

Het Japanse papier filtert het licht en weert het zicht. Washi verkleurt vrijwel niet onder invloed van zonlicht.

Het moerbeipapier is er in gelamineerde kwaliteit die zeer stevig en afwasbaar is en zeer geschikt is voor natte ruimte's. Dit gelamineerde Washi is verkrijgbaar in verschillende dessins en vele kleuren.

Op het Washi worden baleinen gespannen van hout of aluminium. De baleinen zorgen voor een zeer decoratieve, ritmische verdeling van de shades.

De shades van Wood & Washi ®  geven een intiem Japans element aan het interieur en zijn zowel toepasbaar in de huiselijke als in de zakelijke sfeer.

De shades van Wood & Washi ®  zijn verkrijgbaar als rollo shade,  panel shade (paneel gordijn), banners en als Flow panelen.

Wij bieden u een uitgebreide collectie Binnenzonwering met diverse soorten Raambekleding van de merken, LuxaflexSunway en Wood en Washi.