Vloerkleden

Bij Woninginrighting Van Nuland in Eindhoven koopt u een Vloerkleed op maat. Van elk Tapijt uit onze collectie kan een Vloerkleed worden gemaakt naar uw wensen.

 

Wooneilanden

Creëer een wooneiland met uw Karpet d.m.v. het Vloerkleed helemaal onder de meubelen door te laten lopen. Uw zithoek oogt zo extra royaal en uitnodigend. 

Laat uw Vloerkleed afwerken met een randafwerking naar keuze zoals; leer, textiel of een gefestoneerde rand. Hiermee kunt u extra accent geven aan uw nieuwe Kleed.

Volume Vloerkleed

Maak van uw Tapijt Volume Vloerkleed, het Tapijt wordt omgeplakt aan de randen en aan de onderzijde voorzien wordt van rubberondertapijt. Hierdoor krijgt u een lekker dik en zacht Karpet en hoeft er geen anti-sliplaag onder. Bent u nieuwsgierig hoe een Volume Vloerkleed eruit ziet of naar de verschillende randafwerkingen ?
Kom dan naar onze winkel en bekijk de verschillende mogelijkheden voor Volume Vloerkleden, Wooneilanden, Voordelige Vloerkleden en Vloerkleden op maat.

B.I.C. Carpets

Zoekt u een exclusief wollen Vloerkleed vraag dan in de showroom naar de collectie van B.I.C. carpets. Deze fabrikant is gespecialiseerd in exclusieve geweven wollen Vloerkleden en Tapijten.

Woninginrichting Van Nuland is Vloerkleed dealer van de Merken; Cunera-Carpette BordureDesso Vloerkleden en Van Besouw Carpet service.

In onze showroom adviseren wij u graag verder over de verschillende mogelijkheden met onze Vloerkleden.