Luxaflex

Luxaflex Inspiration-dealer,

Woninginrichting van Nuland is Luxaflex Inspiration dealer voor regio Eindhoven. Dit houd in dat wij altijd als eerste up-to-date zijn met de nieuwste Luxaflex Raamdecoratie , speciale acties, productkennis en uitgebreide service uitvoeren.

DS 1351 M

Luxaflex biedt creatieve oplossingen voor elke raampartij. Luxaflex producten zijn veelzijdig, dat ieder interieur nou net dat extra persoonlijke geven. Door de bijna oneindige variatie aan materialen, en kleuren, kan iedereen zijn eigen droomhuis produceren. Luxaflex Raamdecoratie heeft voor elke smaak, sfeer en op elk gewenst formaat een schitterende oplossing kwaliteitsoplossing.

DS1309

Kom kijken in onze showroom  te Eindhoven en laat u adviseren in onze Luxaflex Inspiration Shop in Winklecentrum Woensel. Neem de afmeting van uw ramen van deuren mee zodat we onmiddellijk een offerte op maat kunnen maken. Alle maten worden door ons bij u thuis nog exact ingemeten. Uw nieuwe Raambekleding wordt door ons gemonteerd gemonteerd.

Etalage Woninginrichting Van Nuland

Heeft u nieuwe kozijnen en verleden uw oude zonwering niet meer op uw nieuwe ramen?

Er worden veel kunststof en aluminium kozijnen geplaatst met draai/kiep ramen. Speciaal voor dit soort naar binnen draaiende woninginrichting van Nuland verschillende oplossingen. Met het klem van Luxaflex wordt uw Raamdecoratie met steuntjes aan het raam geklemd zonder systeem te boren en te schroeven. Met het Turni Raamdecoratie systeem wordt uw raambekleding met magneetstrips op de glaslat bevestigd. Dit zijn 2 systemen speciaal voor draai/kiep ramen en deuren. Op deze manier kan elke soort Luxaflex en Raamdecoratie voor uw nieuwe draai/kiep raam gemonteerd worden. Kom de verschillende modellen bekijken in de Showroom te Eindhoven

DS 1307 KAMER M

Horren voor elk raam van de deur,

Het Luxaflex Horren-programma biedt bijna voor elke deur van raam een ​​perfecte oplossing. Een Luxaflex Hor bestaat uit een duurzame constructie van aluminium en gaas van glasvezel met een ultra dunne PVC mantel. Dit gaas geeft perfect doorzicht. Het gehele horrorprogramma is leverbaar in de kleuren wit, bruin en aluminium (naturel).

Uw Luxaflex gerepareerd,

Voor reparatie's aan uw Luxaflex, Jaloezie, Lamellen of andere Zonwering zit u bij van Nuland goed. Wij gerepareerd Raambekleding van elk merk aan huis. Optijd onderhoud laten aan uw Raamdecoratie draagt ​​bij aan een langdurig gebruik van uw Zonwering. Voor reparatie en onderhoud aan uw Raamdecoratie neemt u  contact  op met de zaak voor een afspraak en wij komen zo snel mogelijk bij u thuis.

Uw nieuwe Luxaflex product worden door ons publicatie in gemeten en gemonteerd waarbij u een deskundig advies krijgt over kleur, de bedieningsmogelijkheden, montage-demontage en de reiniging van het product.