Luxaflex

Luxaflex Inspiration dealer,

Woninginrichting van Nuland is Luxaflex Inspiration dealer voor regio Eindhoven. Dit houd in dat wij altijd als eerste up to date zijn met de nieuwste Luxaflex Raamdecoratie, speciale acties, productkennis en een uitgebreide service verlenen.

DS 1351 M

Luxaflex biedt creatieve oplossingen voor vrijwel elke raampartij. Luxaflex producten zijn zó veelzijdig, dat ze ieder interieur nou net dat extra persoonlijke geven. Door de bijna eindeloze variëteit aan materialen, kleuren en dessins, kan iedereen zijn eigen droomhuis verwezenlijken. Luxaflex Raamdecoratie heeft voor iedere smaak, sfeer en op elk gewenst formaat een schitterende kwaliteitsoplossing.

DS 1309

Kom kijken in onze showroom te Eindhoven en laat u adviseren in onze Luxaflex Inspiration Shop in Winklecentrum Woensel. Neem de afmeting van uw ramen of deuren mee zodat we meteen een offerte op maat kunnen maken. Alle maten worden door ons bij u thuis nog exact ingemeten. Uw nieuwe Raambekleding wordt door ons vakkundig gemonteerd.

Etalage Woninginrichting Van Nuland

Heeft u nieuwe kozijnen en past uw oude zonwering niet meer op uw nieuwe ramen?

Tegenwoordig worden er veel kunststof en aluminium kozijnen geplaatst met draai/kiep ramen. Speciaal voor dit soort naar binnen draaiende draai/kiep ramen heeft Woninginrichting van Nuland verschillende oplossingen. Met het klem systeem van Luxaflex wordt uw Raamdecoratie met steuntjes aan het raam geklemd zonder daarin te boren en te schroeven. Met het Turni Raamdecoratie systeem wordt uw raambekleding met magneetstrips op de glaslat bevestigd. Dit zijn 2 systemen speciaal voor draai/kiep ramen en deuren. Op deze manier kan vrijwel elke soort Luxaflex en Raamdecoratie voor uw nieuwe draai/kiep raam gemonteerd worden. Kom de verschillende modellen bekijken in de Showroom te Eindhoven

DS 1307 KAMER M

Horren voor elk raam of deur,

Het Luxaflex Horren-programma biedt bijna voor iedere deur of raam een perfecte oplossing. Een Luxaflex Hor bestaat uit een duurzame constructie van aluminium en gaas van fiber glas met een ultra dunne PVC mantel. Dit gaas geeft perfect doorzicht. Het gehele horrenprogramma is leverbaar in de kleuren wit, bruin en aluminium (naturel).

Uw Luxaflex repareren,

Voor reparatie's aan uw Luxaflex, Jaloezie, Lamellen of andere Zonwering zit u bij van Nuland goed. Wij repareren Raambekleding van vrijwel elk merk aan huis. Optijd onderhoud laten plegen aan uw Raamdecoratie draagt bij aan een langere levensduur van uw Zonwering. Voor reparatie en onderhoud aan uw Raamdecoratie neemt u contact op met de zaak voor een afspraak en wij komen zo snel mogelijk bij u thuis.

Uw nieuwe Luxaflex product worden door ons vakkundig ingemeten en gemonteerd waarbij u een deskundig advies krijgt over kleur, de bedieningsmogelijkheden, montage-demontage en de reiniging van het product.

 Welke Raamdecoratie past bij u? Bekijk hieronder alle product informatie van elk soort Luxaflex.